April 17, 2010

Flower frosting!

Häromdagen plockade jag ut några cupcakes ur frysen och gjorde lite frosting för att testa tyllen jag köpte för några månader sedan. Har liksom inte hittat något bra tillfälle att prova den, men nu tyckte jag att det var dags! Frostingen bör vara ganska fast för att den ska hålla sig på plats. Tyllen är perfekt att använda när man inte har tid att göra dekorationer i sugarpaste, men ändå vill göra lyxiga cupcakes! Cupcakesen nedan är halloncupcakes med cream cheesefrosting.


12 comments:

  1. guuuud så fina :)

    vad är det för tyll?

    ReplyDelete
  2. så fint de är du gjorde altid fint och söt!!

    ReplyDelete
  3. åh det är ju svårt att inte bli sugen på att baka när man ser dehär!

    ReplyDelete
  4. Tack för kommentaren =) Kul att tipsen uppskattades. Det där med tapet är ett kanontips. Fick det tipset förut också, men har inte testat det än. Får nog ta o göra det.
    Vilka underbara bilder du tagit. Översta bilden är makalös. Tänk vad mycket den lilla blomman nere på bordet gjorde. Mäktigt :)

    ReplyDelete
  5. Vad är det för tyll du använder?

    ReplyDelete
  6. Åh, såå söta! Allt du gör är så fint! Är kär i tårtan med smarrig frosting och färska blommor...

    Hoppas allt är bra med dig!

    /Linda, Holy Sweet

    ReplyDelete
  7. Tack för de fina kommentarerna! :-)

    Anonym - Tyllen jag använder är en blombladstyll, en sådan här: http://www.kakburken.se/product_info.php?products_id=699

    ReplyDelete
  8. Så söta! Det är verkligen fint att spritsa sina cupcakes sådär ;)

    ReplyDelete
  9. honestly, are these real??!! ^_^

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a comment! :-)